Road to Nowhere

Donderdag 13 juli 2006 – Turku [FIN]

Donderdag 13 juli 2006
Na een onrustige nacht, veel wakker en de rits van de slaapzak zat vast toen ik het erg warm kreeg, rond 10.30 wakker geworden en besloten toch maar niet met Raikku naar de opbouw van de rally te gaan, want ik wil wel de beker mee naar huis nemen dus moet ik me inschrijven.

Dus de gehele dag in rust doorgebracht, is ook wel ff lekker, want na het rijden en shoppen ben ik toch wel moet geworden en een beetje relaxen kan geen kwaad, ik heb tenslotte vakantie.

We gaan vanavond richting Kemia waar de rally is, zo’n 60 km van hier in zuidoostelijke richting, in de archipel. Het warme eten zit er al in, dus gaan met die banaan.

Zo ben ff bezig geweest op de ‘PC’ van Tua om het weblog en de foto’s er op te zetten.

Tua is inmiddels vertrokken richting de rally en ik ga toch maar morgen er naar toe. Heb ik nog een beetje rust en kan ik tenminste flink innemen.

Tanja de andere dochter is inmiddels thuis om het weekend op haar jongere zusje Tina en de honden te passen.

Vandaag ook de terugreis geregeld via Superfastferries. Ik reis dan via Hanko naar Rostock. 24 uur op een boot, maar het scheelt 2 dagen rijden door Zweden en Denemarken. Vanuit Rostock is het ongeveer 750 km naar Den Haag, dus dat kan ik wel in een avond/nacht doen. Ik vertrek a.s. Vrijdag om 21 uur en ben dan de volgende dag om 20 uur in Rostock. Ik schat in dat ik dan zondagmorgen op 8 uur thuis ben. Maar da’s nog ver weg, eerst hier genieten.

Voor enkele foto’s van de trip tot nu: http://www.harold.nl/gallery2/main.php?g2_itemId=784