Road to Nowhere

Woensdag 12 juli 2006 – Turku [FIN]

Woensdag 12 juli 2006 Rond half negen wordt ik wakker. Ik heb heerlijk geslapen en voel eigenlijk nu pas hoe moe ik ben/was. Na een fikse drol gedraaid te hebben ben ik buiten een sigaretje gaan roken. Tua is inmiddels ook op en komt me gezelschap houden. Ze gaat zo een bakkie maken en da’s hard nodig. BTW: het heeft flink geregend vanmorgen rond zessen, maar nu schijnt de zon weer volop. De rest van de morgen een beetje gelummeld en begin van de middag zijn we de stad in gegaan. Naar Mylly, een nieuwe mall nabij Bike World, alwaar ik een kampeertafel en slaapzak inlays en nieuwe slippers gekocht heb. En eindelijk bij Arnold’s mijn lang naar uitgekeken zoete gebakjes en heerlijke kofie gedronken heb. Na dit uitstapje weer naar huis, waar Raikku de motor en auto ging wassen en ik de kampeertafel ging uitproberen. Heel makkelijk in elkaar te zetten en zeer licht qua materiaal, tevens een klein pakketje in gevouwen toestand, dus ideaal voor op motorvakantie. Later die middag zijn we naar het centrum van Turku gegaan, het marktplein en de super mall. Heb 2 cd’s gekocht en wederom bij de Hesburger een maaltijdje genuttigd. ‘s Avonds kwam Thomas en vrouw langs voor de BBQ. Veel vlees, kip en worstjes en natuurlijk alcohol. Het was erg gezellig en het wordt hier niet echt donker dus was het al gauw een uur of een en besloot ik de slaapzak op te gaan zoeken.