Road to Nowhere

Dinsdag 11 juli 2006 – Turku [FIN]

Dinsdag 11 juli 2006

Eenmaal bij hun thuis aangekomen, eerst een bakkie en ff rustig zitten, aklimatiseren het dat geloof ik. Daarna de motor afgeladen en naar de kelderkamer gebracht, lekker koel, gedouched en de kadootjes uitgedeeld. We zitten nu 12:15 op het terras bij te praten. Raikku is even weg, zijn achterband van zijn motor is versleten, tell me something new. raikku is weer terug en samen zetten we het achterwiel er weer in. Daarna is het tijd voor de boodschappen en de Hessburger. Tua blijft thuis in verband net haar schouder [ze is hieraan geopereerd omdat er en stukje bot en pezen niet goed stonden]. Raikku en ik gaan op pad om eten te kopen voor de bbq en voor mij een riem voor mijn korte broek [vergeten mee te nemen] en zippo fluid. Na alles gekocht te hebben rijden we naar de Hessburger en daarna nar huis terug om daar te geneieten van de lekkerste hamburger ter wereld. Wat een genot, veel beter dan Burger King en McDonalds. Mijn dag is nog beter dan ie al was. Later in de middag kwamen er mensen langs die een van de poodle puppies van Turre [moeder poodle] kwamen ophalen. Ik ben toen een middagdutje van een uur of drie gaan doen, want ben erg moe van de drie dagen rijden. Om 19 uur ben ik weer wakker en Raikku is ff weg naar een racetrack met vrienden. Ik heb bedankt voor de uitnodiging vanwege de moeheid. Rond half negen is ie weer terug en gaan we bijna eten, bijna, want eerst moet de satellietkaart in orde gemaakt worden, want die werkt niet meer. Eindelijk rond 23 uur gaan we aan tafel, het is al te laat voor de bbq, maar dat mag de pret niet drukken. Na het eten gaat Raikku nog verder met knutselen en ik val bijna in slaap op de bank, dus besluit ik naar bed te gaan. Een extra matras zorgt voor een goede verdiende nachtrust. Oja, ik ben ook nog twee keer gebeld op mijn mobiel. Eerst Rene van de Driehoekjes om te melden dat mijn Dymo-tape gearriveerd is en ‘savonds het CBS voor eenstatisties onderzoek. Beiden heb ik meegedeeld dat ik in Finland op vakantie ben, dus die bellen na 23 juli terug.