Road to Nowhere

Zaterdag 8 juli 2006 – Den Haag [NL] – Hamburg [D]

8 juli 2006 den haag-hamburg 501 km
De dag begon goed, de buurman van de patatshop wilde achterop mijn motor plaats nemen en brandde darbij zijn been aan de hete uitlaat. Dus meteen onder de koude kraan, maar niet lang genoeg volgens Inge [en zij kan het weten], dus heeft ze hem een aantal maal teru gestuurd. Enfin, de motor opgepakt, hevig afscheid genomen van Inge en om 10.15 op weg. De reis verliep vlotjes, alleen hier en daar wat files door wegwerkzaamheden en af en toe een spatje regen, maar niet om over naar huis te schrijven. Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn en Hengelo vormden het nederlandse deel van de route. Osnabrück, Bremen en het einddoel Hamburg het duitse deel. Stipt 17 uur checkte ik in aan de balie van Motel Hamburg-Stillhorn aan de A1. Kamer met douche en tv stonden tot mijn beschikking en zeker van de douche heb ik dankbaar gebruik gemaakt. Na deze opfrisser heb ik buiten op het terras een jachtschintzel met gebakken aardappelschijfjes naar binnen geschoven. Het is nu 19.45 en ik zit uit te buiken in een heerlijk verkoelend windje [zal ik er nog een laten], want het was toch we’ll warm vandaag onderweg. Nu ik zo rustig zit vind ik het toch wel apart dat Inge en ik allebei 2 weken op vakantie zijn, ieder naar een ander land en met een ander doel. Voor mezelf heb ik een redelijk beeld van mijn vakantie, maar Inge zweeft ergens tussenin, nu met die spelletjes van die Noord-Koreanen. Ik hoop dat zij evenveel plezier en voldoening haalt uit haar vakantie als ik uit de mijne. Tot zover vandaag.